Det var et både informativt og åben for spørgsmål kursus, der meget hjalp mig videre og gav mig redskaber til at kende mere til psykiske sygdomme og dilemmaer omkring støtte af den syge og finde en konstruktiv rolle som pårørerende.
Hvordan kan man opleve det at være pårørende?
Som pårørende kan man have tanker og bekymringer, som de fleste andre mennesker er fri for. Det er helt almindeligt at opleve stress, føle sig usikker og alene med sine tanker og bekymringer. Det kan være, du føler dig usikker på, hvad der er det rette at gøre. Måske føler du, du har mistet fodfæstet. Eller måske har du behov for at genvinde styrke, så du kan rumme det, du står i.
Vi tager udgangspunkt i dine behov
Hos SIND Rådgivning tilbyder vi et gratis og kompetent samtaleforløb til voksne pårørende, og vi tager udgangspunkt i dine behov. Vores erfarne rådgivere taler med dig om pårørenderollen, sygdommen og det, den kan betyder for relationen. For mange kan det være en hjælp at tale om, hvordan du som pårørende bedst muligt passer på dig selv, så du både kan være en vigtig og omsorgsfuld pårørende og samtidig få opfyldt dine egne behov, som den du er.
Hvem kan henvende sig?
Vores tilbud er til dig, som er pårørende til en nærtstående med psykisk sygdom. Du kan være pårørende til en forælder, en ægtefælle, en søskende, dit barn eller en anden nærtstående. Vi tilbyder både en-til-en samtaler og undervisningsforløb i grupper.
Klik på dette link for at tilmelde dig til det næste undervisningsforløb med ledige pladser i en kommune tæt på dig.