Mere om undervisningsforløb

Undervisningsforløb for voksne pårørende

SIND Rådgivning tilbyder hermed en række gratis undervisningsforløb for voksne pårørende i hele Region Midtjylland. Undervisningsforløbet kan være relevant for dig, som er pårørende til en nærtstående voksen (over 18 år) med psykisk sårbarhed eller en psykiatrisk diagnose. Det kan f.eks. være en partner, et voksent barn, en nær ven eller en forælder.

Undervisningsforløbet har til formål at præsentere pårørende for viden, der kan hjælpe med at forstå og håndtere vilkåret som pårørende. Et forløb består af 6 undervisningslektioner, hver gang med udgangspunkt i forskelligt temaer. Formatet er oplæg fra fagpersoner, som herefter drøftes med og blandt deltagerne. I undervisningsforløbet deltager ca. 15-20 pårørende sammen med en gennemgående oplægsholder samt lejlighedsvis inddragelse af relevante oplægsholdere.

Undervisningskalender

Vi afholder flere forløb hvert halvår og dækker på skift forskellige steder indenfor Regionen. Følgende forløb er fastlagt:

Efterår 2022                                                                            

  • Holstebro (opstart torsdag d. 15/9). Ledige pladser.   
  • Skanderborg (opstart torsdag d. 8/9). Venteliste.
  • Silkeborg (opstart tirsdag d. 13/9). Venteliste.
  • Aarhus (opstart tirsdag d. 6/9). Venteliste.

Hvis du vil deltage i undervisningsforløbet

Hvis du ønsker at komme på venteliste og blive kontaktet, når vi afholder et forløb i nærheden af dig, skal du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger og oplyse følgende:

  • Navn, telefonnummer og e-mailadresse.
  • By/områder, du ønsker at deltage i.
  • Din relation til din nærtstående med psykisk sårbarhed/sygdom (fx. “partner” eller “voksent barn”) og vedkommendes alder og evt. diagnose.

Oplysningerne behandles fortroligt og anvendes kun i forbindelse med afholdelse af undervisningsforløbet.

Du vil høre nærmere fra os, når vi kan tilbyde plads på et undervisningshold. Grundet stor efterspørgsel, er det meget vigtigt, at I får afmeldt jer forløbet, hvis det ikke skulle være relevant alligevel, hvormed en anden deltager kan få gavn af pladsen.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om undervisningsrækken, eller er i tvivl om et undervisningsforløb er det rigtige for dig.

Kontakt

Navn: Filip Ingesman Hansen

E-mail: fih@sindraadgivning.dk

Tlf.: 5211 2671