Bliv frivilligven

I SIND Erhverv har vi en tro og erfaring i, at det giver god mening for nogle af borgerne på vej tilbage på arbejdsmarkedet at få koblet en frivilligven på. For nogle borgere med et begrænset netværk betyder det meget at have en relation til en person, som udelukkende indgår i relationen af lyst til at hjælpe/støtte et andet menneske med en psykisk sårbarhed. Såfremt deltageren ønsker at få en frivilligven, forsøger SIND Erhverv at lave et godt match mellem deltager og den frivillige.

Det er her du kommer ind. Vi leder efter personer som har tid og overskud til at støtte et andet menneske på deres rejse. Det kan være ved at mødes til en snak over en kop te, have tid til en snak i telefonen før interviews eller dage på arbejdspladsen, det kan være gåture i skoven for at gennemgå arbejdsdagen eller udfordringer og sejre i løbet af den første tid i en ny virksomhed.

Du kan læse mere om at være frivillig ven til en borger som er en del af SIND Erhvervs projekter her ved at læse pjecen som er linket til her.

  • Som frivilligven får du en mulighed for at gøre en forskel for en udsat gruppe mennesker i samfundet.

Derudover får du – Sparring og vidensoptimering – Netværksmøder – Skriftlig bevis.

  • Du kan som frivilligven have erfaringer fra arbejdsmarkedet, du kan være under uddannelse, eller du kan være stoppet på arbejdsmarkedet. Uanset hvad vil vi gerne høre fra dig, hvis du har interesse i at være en del af SIND Erhverv.

Dit arbejde som frivilligven er ulønnet.

  • Som frivilligven støtter du op om SIND Erhvervs arbejde for sammen at ruste borgeren til mødet med arbejdsmarkedet.
  • Din rolle som frivilligven adskiller sig fra projektmedarbejdernes ved, at du kan indgå i en mere uformel relation til borgeren. Du afgør selv hvor meget tid, du har mulighed for at bidrage med – det kan være en gang om ugen, eller om måneden.
  • Lige nu søger vi primært frivilligevenner i Silkeborg og Norddjurs Kommuner.
  • Har du lyst til at gøre en forskel for en sårbar borger, som er på vej tilbage til arbejdsmarkedet, så kontakt os på mobil 2310 0346 eller send et ansøgningsskema til SIND Erhverv på jwi@sindraadgivning.dk
    Efterfølgende beder vi om et møde med dig, hvor du kan høre mere om vores indsats og det at blive frivilligven.
  • Hvis både du og SIND Erhverv er enige om et samarbejde underskrives en samarbejdsaftale inden start.

Links:

 Ansøgningsskema frivillig
 Samarbejdsaftale frivillig